Episode 30: Earth 3 is nu uit voor DC Universe Online

De langlopende MMO DC Universe Online van Daybreak Games heeft eerder vandaag een nieuw Event en Episode: Earth 3 uitgegeven. Anders dan andere DLC’s zal alle content beschikbaar in Earth 3 een event versie hebben. Dit betekent dat alle content beschikbaar en speelbaar is voor praktisch alle spelers in DC Universe Online, ongeacht waar en hoever de speler is in de game.

In Earth 3 zullen spelers zich verenigen met the Justice League om het samen op te nemen tegen het Crime Syndicate, the League’s doppelganger vijanden van een ander universum waar goed is kwaad en kwaad is goed. Zo zullen Superman, Wonder Woman en Batman het opnemen tegen hun tegenhangers uit het andere universum Ultraman, Superwoman en Owlman.

dc universe online

Ook prominent aanwezig in Earth 3 zullen zijn: Cyborg, The Flash, Johnny Quick en een kwaadaardige Mayor James Gordon. Earth 3 omvat een reeks aan nieuwe omgevingen, van een compleet nieuwe open wereld sectie van Gotham City tot the Syndicate’s Panopticon satelliet zelf. Spelers zullen de mogelijkheid hebben om deze opwindende nieuwe open wereld solo te spelen of met group missie’s, een nieuwe 2-player duo “The Visitor”, een nieuwe 4-player alert “Injustice System” en twee nieuwe 8-player raids “The Escape en The Panopticon”.

Earth 3’s episode content is ingesloten in het DC Universe Online membership of zal beschikbaar zijn om te kopen voor niet leden, en Earth 3’s event content is voor een korte tijd gratis beschikbaar voor elke speler met level 10+.

Speel jij DC Universe Online? Wat vind jij van de nieuwe DLC? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek