Er is er een jarig, en het is Iwan!

Minion Birthday

De man achter intheGame, de man die altijd heeft gelooft in intheGame, de man die zijn vrije tijd stopt in deze community. Ja deze man is vandaag weer een jaar ouder geworden. Inmiddels 30 tinten grijzer door de kopzorgen die wij hem als community bezorgen. Willen wij namens de redactie onze Iwan van harte feliciteren met zijn 60e verjaardag alweer! We hopen dat je nog lang aan de community verbonden zal blijven, al zal dat niet zomaar veranderen, en wensen we je een prettige verjaardag toe!

Wij als Redactie willen Iwan wat meer feliciteren dus leek het ons leuk om een nummer in te zingen met bijpassen videoclip. Helaas konden bepaalde mensen niet omdat hun hamster was overleden en de brug openstond terwijl die dicht was. Dus dan maar een paar verjaardagswensen van ons uit!

Malvin: Gefeliciteerd ouwe, succes met je bedrijfje en mag je nog lang bij iTG blijven, tot dat je dood blijf door dat gezeik van ons, of zo dement bent dat je de site niet meer weet.

Jasper: Iwan ouwe gab van harte gefeliciteerd met je verjaardag! We zullen binnenkort wel een biertje en een dansje doen. Oh ja en nog vele jaren enzo en ja mooi verhaal!

Emrys: *poke* Happy Birthday, nog vele jaren en plezier bij iTG en je bedrijf. Hoop dat je toch een beetje rust heb gehad deze dag en alles goed loopt met je bedrijf.

Jordy: Iwan, van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je een fijne dag hebt ondanks dat je een jaartje ouder bent geworden, see you intheGame.

Eddy: Gefeliciteerd net he 18e verjaardag.

Jesse: Iwan, lokwinske mei dien hjirdje, ofwel gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren erbij en vele artikeltjes op intheGame!

Joel: Hey Iwan! Ik wens je een fijne verjaardag toe en natuurlijk de beste wensen!

Daniel: Iwan, super gefeliciteerd names mij uit. Je hebt een drukke tijd achter de rug gehad en de toekomst brengt nog niet veel rust tot nu toe met zich mee. Hoop dat je toch je geniet momenten meepakt want met een jaartje ouder gaat het natuurlijk allemaal net even ietsjes lastiger allemaal.. 😛 van harte gefeliciteerd!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek