Er is een tekort aan NES Classic Mini consoles

Nes Classic mini

Afgelopen vrijdag heeft Nintendo een oude console tot leven geroepen, namelijk de NES. De NES Classic Mini verscheen voor een spotgoedkope prijs van maar zes tientjes. Vanzelfsprekend was de console binnen no-time uitverkocht.

Voor een prijs van 60 euro krijg je de NES Classic Mini al met m aar liefst 30 klassieke games, een HDMI-kabel en een controller. Helaas heeft de game geen voeding, dus je zal wel een voeding moeten hebben voor de USB-kabel, die wel wordt meegeleverd.

Velen fans werden bij de toonbank van hun lokale gameboer of hardwaretent helaas teleurgesteld. “Sorry, maar ze zijn al op”. Het blijkt dat Nintendo niet heeft gedacht dat er zoveel interesse zou zijn voor de ‘nieuwe’ oude console. Gelukkig hebben ze al laten weten dat ze hard aan het werk zijn om nog voor de feestdagen een hoop extra exemplaren te leveren aan verschillende retailers.

Heb jij jouw exemplaar al weten te bemachtigen? Zo nee, dan hopen we dat je er dit jaar nog eentje kan krijgen. Deze games zitten in ieder geval ingebakken in de console:

 1. Balloon Fight
 2. Bubble Bobble
 3. Castlevania
 4. Castlevania II: Simon’s Quest
 5. Donkey Kong
 6. Donkey Kong Jr.
 7. Double Dragon II: The Revenge
 8. Dr. Mario
 9. Excitebike
 10. Final Fantasy
 11. Galaga
 12. Ghosts’ N Ghoblins
 13. Gradius
 14. Ice Climber
 15. Kid Icarus
 16. Kirby’s Adventure
 17. Mario Bros.
 18. Mega Man 2
 19. Metroid
 20. Ninja Gaiden
 21. Pac-Man
 22. Punch-Out!! Featuring Mr. Dream
 23. Startropics
 24. SUPER C
 25. Super Mario Bros.
 26. Super Mario Bros. 2
 27. Super Mario Bros. 3
 28. Tecmo Bowl
 29. The Legend of Zelda
 30. Zelda II: The Adventure of Link

NES Classic Mini is nu verkrijgbaar voor €60,-

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek