Er komen nog grote Xbox games aan

Microsoft

Aaron Greenberg werkt bij Microsoft Xbox en sinds de E3 heeft hij wat interviews moeten geven. Een paar fans waren niet helemaal tevreden met het aantal grafische exclusives dat er getoond werd tijdens de persconferenties. Geen zorgen volgens Aaron, ze komen eraan. 

Aaron werd gevraagd over de exclusives van de Xbox en hij had het volgende hierover te zeggen:

“It’s a fine balance of how much do you show early,” marketing boss Aaron Greenberg said coming off the back of discussing Scalebound, a game that was shown early but ultimately was cancelled because, despite best intentions, sparks don’t always fly. “I can tell you that there are a lot of other projects happening for Xbox, with a lot of big titles that we’re not talking about today.

Wat Xbox wilt voorkomen is een Scalebound scenario waarin de game wordt aangekondigd en vervolgens nooit in de handen van de spelers gaat komen. Volgens hem zijn er veel bedrijven die op dit moment aan games werken voor de Xbox. Er is echter gekozen om hier nog niet over te praten.

Wat Microsoft wel liet zien de afgelopen E3 is One X,  de sterkste console van dit moment. Het speelt alle Xbox One games af en dit doet het veel beter als welke console dan ook. Je kunt hier denken aan een hogere FPS in games, of een betere resolutie. Het duurt nog een aantal maanden tot de One X in de winkels ligt. Het is dus nog mogelijk voor het bedrijf om in die tijd een aantal games aan te kondigen die de grafische kracht van de console beter laat zien.

Ga jij de Xbox One X halen? Of laat jij deze console aan je voorbij gaan? Moet Microsoft nog iets doen om jouw te overtuigen? Laat het ons weten in de comments!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek