Er komt een nieuwe Tomb Raider film

Tomb Raider

Er is een poster en een teaser uitgebracht van wat de nieuwe Tomb Raider film moet gaan worden. Deze film moet in Maart van het nieuwe jaar gaan uitkomen

Alicia Vikander gaat de rol op zich nemen om Lara Croft te spelen. In de film Tomb Raider volgen we natuurlijk het verhaal van Lara en haar zoektocht naar mysterieuze tombes. In de vijftien seconde durende trailer zien we een aantal actie scenes en wordt nog eens duidelijk gemaakt dat Lara in deze film veel actie tegen gaat komen.

De Tomb Raider film moet in Maart van het nieuwe jaar uitkomen. Morgen verschijnt er ook nog eens een trailer van de film. De teaser van de film kun je nu bekijken via de volgende link. Houdt het Twitter account van goed in de gaten want hier zul je morgen ook de trailer vinden. Natuurlijk wanneer de trailer uitkomt zul je hem ook snel op de site kunnen gaan verwachten. Wij hebben er nu al zin in en zijn benieuwd wat de trailer morgen allemaal voor actie gaat laten zien. De trailer beloofd in ieder geval al veel goeds!

Ga jij deze film kijken? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek