Teenage Mutant Ninja Turtles geen derde film

Minder goed nieuws voor onze puberende Turtles: het lijkt erop dat de sequel Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows de laatste gaat zijn. De rebooted versie van de nieuwe film brengt volgens producent Andrew Form gewoon niet genoeg op.

Collider heeft om de tafel gezeten met Form en die heeft uitgelegd waarom dit precies zo is. De eerste film kwam uit in 2014 en was een redelijk succes volgens de producent. Ook bij deel twee waren ze zeker van een mooi budget. “From our first Super Bowl teaser to everything we launched, we felt so good about our material, and for some reason it did not find the audience that the first movie found” 

Teenage Mutant Ninja Turtles

Form heeft met zijn team lang en hard zitten nadenken over waarom de eerste film zo’n succes was en de tweede zo tegenviel. De film bracht ongeveer de helft op van de eerste. Tot op de dag van vandaag weten ze nog steeds niet waar het precies fout is gegaan. Ze waren er ook zeker van dat de release datum goed getimed was en ze waren er zeker van dat de film goed zou gaan lopen. Er is daarom ook veel werk in het maken van zo’n deels geanimeerde film gestopt.

Een derde Turtles film zit er dus niet in, maar dat betekent niet dat er nooit meer een film of serie omtrent de vier krijgers gaat komen. Tot op vandaag heeft het tweede deel ongeveer 245 miljoen dollar opgebracht, terwijl het eerste deel rond de 500 miljoen hangt. Megan Fox, Will Arnett en William Fichtner zitten samen met Arrow ster Stephen Amell in deze film, wil jij hem alsnog gaan zien? Dan kun je hier beneden de trailer bekijken:

Heb jij beide films gezien? Of in ieder geval één van de twee? Laat ons weten wat jij vond in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek