Erg korte Game of Thrones seizoen 7 teaser

Een erg korte teaser voor het zevende seizoen van Game of Thrones heeft het publiek bereikt. Alhoewel de teaser maar uit drie fragmenten van iedereen een halve seconde bestaat brengt deze ook drie grote personages naar het licht. Sansa Stark, Jon Snow en Arya Stark zijn vrij kort te bekijken. Deze teaser was onderdeel van een ”Coming in 2017” reel vanuit de nieuwe Westworld episode.

In deze korte teaser zien we Jon die met iemand praat, waarschijnlijk uit Winterfell of Castle Black, het lijkt op schokkend nieuws aan zijn blik te zien. Sansa is in de Godswood en Arya rijdt op een paard. Of deze korte video nu een message wilt brengen is nog maar de vraag. Seizoen 7 van Game of Thrones zal iets later beginnen dit maal. Ook zal de serie eindigen na het achtste seizoen.

Game of Thrones seizoen 7

Er gaan ”leaks” rond op Reddit die het hele seizoen zeven zouden vertellen, of deze waar zijn is niet met zekerheid te zeggen. Mocht je nu benieuwd zijn dan weet je dat ze bestaan. Laat ons weten hoe erg jouw hype is voor de laatste twee seizoenen in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek