eSports: Grand Final in de NA LCS

NA-LCS

Naast de finale in de EU, wordt zondag ook de finale in de NA LCS gespeeld. Voor het eerst in de spring split geschiedenis van de NA LCS, staan er twee andere teams in de finale. Clutch Gaming en Team Liquid schakelde Cloud9 en Team Solo Mid uit. Vooral een harde klap voor Team Solo Mid. Hun stonden nog nooit niet in de finale. Maar nu gaan we dus een nieuwe team zien, dat zichzelf als kampioen van de NA LCS kan kronen. De finale is tussen 100 Thieves en Team Liquid. De troostfinale is tussen Echo Fox en Clutch Gaming.

De troostfinale heeft een oranje lintje. In Clutch Gaming speelt Febiven. Deze Nederlander zal ongetwijfeld zijn best doen om de derde plek te bemachtigen. De derde plek geeft namelijk recht om mee te mogen doen bij Rift Rivals en leveren punten op voor Worlds van dit jaar. Het wordt een treffen tussen twee oude team maten. Febiven en Huni van Echo Fox waren onderdeel van de gouden Fnatic van twee jaar geleden. Nu gaan ze uitmaken , wie er een weerzien met hun oude team gaan maken tijdens de Rift Rivals van dit jaar. De troost finale is zaterdag en start om 21.30.

Grand Final

De grote finale is tussen 100 Thieves en Team Liquid. Team Liquid bewees vorige week maar weer, wat voor een sterke team dit is. In de groepsronde kenden ze aan het eind wat problemen. Maar sinds de playoffs zien we daar niks meer van. De weg naar de finale ging met twee vingers in de neus. Cloud9 werd met 3-0 weggezet en Echo Fox met 3-1. Nu staan ze tegenover 100 Thieves. Pakken zij de titel? Of gaat toch het stabiele en sterke 100 Thieves met de eindzege vandoor? De finale tussen deze twee teams is zondag avond. De tijdstip van aanvang is om 22.00

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek