eSports: MSI play in groepsronde en finales

MSI-LOGO

Afgelopen weekend vonden de groepsronde plaats voor de play in stage van MSI. Na vier dagen van intense strijdt in de groepen, zijn er nog twee teams over die naar de finales gaan. Deze worden vandaag en morgen gespeeld. Vanaf 13.00 worden deze best of vijf gespeeld.

In groep A van MSI was het op beide dagen spannend. De vier teams waren aan elkaar gewaagd. Hoewel Ascension Gaming, ondanks dat ze twee keer wonnen, eigenlijk niet het niveau aan kon. Kaos Lating Gamers wonnen er ook maar twee games. Maar hun games met Rainbow7 en Gambit Esports waren een stuk spannender. Rainbow7 één van de favorieten van de groep moest uiteindelijk de meerdere erkennen in Gambit. Gambit speelde sterke potten League of Legends. Hoewel ze verrassend van Ascension Gaming verloren, wisten ze alsnog elke keer hun tegenstander te verslaan.

Morgen spelen zij tegen Flash Wolves. Flash Wolves de nummer uit de LMS is een pittige tegenstander. Zij wonnen in hun competitie door alle games op één na te winnen.

In groep B was het na dag één wel vrij duidelijk wie deze zou winnen. BAUSuperMassive eSports was veel sterker dan de andere drie teams. Geen enkele team kon tegen het geweld van hun op. Heel sterke drafts en samenwerking konden de andere teams er niet aan tippen. KaBuM! e-Sports wist nog van ze te winnen, maar dat was nadat het al duidelijk was , dat ze doorgingen. Pentagram en Dire Wolves konden het tempo en de kracht niet aan van de andere teams.

BAUSuperMassive eSports neemt het vanmiddag op tegen Evos Esports. Dit vrij nieuwe team uit de nieuwe competitie van Vietnam moest knokken om aan de top te komen. Tijdens de eerste split voor Vietnam, wonnen zij de competitie en zijn ze de eerste Vietnamese team dat op een Internationaal toernooi mag mee doen.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek