Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  9 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  10 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  10 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  1 dag ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Esports: Overwatch League start op 10 januari

Overwatch League

Overwatch League esports competitie gaat 10 januari van start. In deze competitie spelen de crème de la crème van de pro spelers tegen elkaar. Voor de fans onder ons van Overwatch, de wedstrijden vinden plaats op Amerikaanse tijdstippen. Dus als jullie ze live willen zien zal je er of vroeg voor uit moeten gaan of tot laat wakker blijven.

De Overwatch League is verdeeld over twee divisies: Atlantic en Pacific. Deze twee divisies strijden, over een serie van vier stages, om de titel Overwatch League Champions. Elke stage kent ook een stage winner. Na de vier stages, worden alle wins en losses opgeteld en strijden de beste teams om de titel: Overwatch League Champions. Voor de teams dus reden genoeg om hele seizoen door te blijven knallen.
In de Atlantic Division zitten de volgende teams: Boston Uprising, Florida Mayhem. Houston Outlaws, London Spitfire, New York Excelsior en Philadelphia Fusion.
Pacific Division kent de volgende teams: Dallas Fuel, Los Angeles Gladiators, Los Angeles Valiant, San Francisco Shock, Seoul Dynasty en Shanghai Dragons.

Overwatch League

Helaas voor ons spelen er in deze competitie geen Nederlanders in mee. Dichts bij zijnde Europese spelers zijn Andreas “Logix” Berghmans en Alexandre “SPREE” Vanhomwegen. Dit zijn twee esporters uit onze buurland België. Zij komen uit voor Houston Outlaws(SPREE) en Florida Mayhem(Logix).

De live games zijn te volgen op hun officiële site of op MLG. De uitslagen van de wedstrijden kunnen jullie ook bij ons vinden zodra de competitie van start is gegaan.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel. Naast gamen en esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek