eSports: Team Liquid zijn de nieuwe NA LCS spring split Champions

TL-Logo

De spring split in de NA LCS is gewonnen door Team Liquid. Team Liquid overklaste hun tegenstander zondag in de finale. 100 Thieves kon geen vuist maken tegen Team Liquid. De derde plaats is gewonnen door Echo Fox. Zij wonnen de troostfinale van Clutch Gaming.

TL-Kampioen-2018

De finales in de NA LCS waren complete eenzijdige games. Zowel de finale als de troostfinale werd de score 3-0. Hoewel sommige games nog wel spannend waren, was de ene team veruit beter dan de andere. Wellicht hadden de finales er spannender uitgezien als de finale Echo Fox tegen Team Liquid was geweest. De eerste game van 100 Thieves tegen Team Liquid ging gelijk op. Maar door een zeer goed spelende Doublelift wist Team Liquid de eerste game binnen te halen. Daarna was het gedaan voor 100 Thieves. Ondanks dat ze de spring split MVP Aphromoo hadden, was 100 Thieves de weg kwijt. De tweede en de derde game werden kansloos verloren. Waardoor het voor Team Liquid een makkelijke avond werd.

Team Liquid kan nu genieten van een maandje rust. Daarna mogen zij zich klaarmaken om zich te meten met de top teams van de wereld. Dit kunnen zij doen op de tussen season toernooi MSI.

De derde plek werd bemachtigd door Echo Fox. Zij kenden helemaal een makkelijke avond. Hoewel Clutch Gaming een mooie play off serie kenden, konden zijn in de troostfinale helemaal niks laten zien. Het leek alsof het team geheel een off day hadden.  De games waren niet langer dan 30 minuten. Sterker nog twee van de drie games werden onder de 25 minuten beëindigd. Echo Fox speelde ijzersterk. Iedereen behalve de botlane van Echo Fox speelde op hun best. Huni, Dardoch en Fenix speelden fenomenaal. Dankzij hun carry behaalden zij de derde plek. Hiermee mogen zij mee doen aan de clash tegen de EU op de Rift Rivals toernooi.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek