Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

EU en NA LCS Finals Recap

LCS Logo

Afgelopen weekend werden de summer splits afgerond in zowel de NA als in de EU LCS. In EU stonden G2 Gaming tegenover de Misfits en in NA Team Solo Mid tegenover Immortals. Tevens werd er ook om de derde plaats gespeeld. Hierin stonden Fnatic tegenover H2K en Counter Logic Gaming tegenover Team Dignitas.

Fnatic na een teleurstellende halve finale tegen Misfits, herstelde zich knap in de strijd om de derde plek. Na een spannende strijd, die op en en neer ging trok Fnatic aan het langste eind. Met name Rekkles liet in deze serie zijn waarom hij tot MVP van deze split was gekozen. Met een sterke solo split in een van de games zorgde hij eigenhandig voor de overwinning op H2K.
De finale tussen G2 Gaming en Misfits, beloofde op papier een interessante game te worden. Helaas voor Misfits bleek dit niet zo te zijn. G2 Gaming liet op een verpletterende manier zien waarom zij al vier splits achter elkaar kampioen in EU zijn geworden. Met een simpele 3-0 overwinning bnoekte ze hun vierde overwinning oprij en zijn ze wederom weer de koning van Europa.

In NA stonden zaterdag CLG en Team Dignitas tegenover elkaar voor de derde plek. Deze werd echter door CLg heel snel en kort beslist. In een eenzijdige game veegde CLG Team Dignitas met 3-0 van de Rift af. De finale echter was iets spannender. Met Team Solo Mid tegen Immortals beloofde dit een geweldige game te worden. Ondanks de 3-1 winst van Team Solo Mid wist Immortals de vier games spannend te houden. MVP Bjergssen toonde ook wederom waarom hij was verkozen tot MVP. Met zinderende plays bracht hij Team Solo Mid naar de derde winst op rij en zijn vijfde titel in de NA LCS.

Komende week staan de laatste kwalificaties op het programma voor zowel de NA regio als de EU regio.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel. Naast gamen en esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek