EU LCS: Regionale kwalificatie voor Worlds

EULCS

Komende weekend staan de Regionale kwalificaties op het programma voor de Europese LCS. Hierin wordt de laatste plaats bepaald voor de wereldkampioenschap. G2 Gaming en Misfits hebben zich geplaatst doormiddel van het plaatsen voor de finale van de Summer split vorige week.

In een playoffs schema spelen de laagst geplaatste teams het eerste tegen elkaar. Hierna volgt een tweede match tegen de volgende geplaatste team. En als laatst nemen zij het op tegen de nummer drie van de Summer split. De eerste game zal vrijdag worden gespeeld vanaf 17.00. Hierin staan H2K tegenover Splyce. Deze game zal net als de finale rondes gespeeld worden in een format best of 5. De winnaar van deze game zal aantreden op zaterdag 17.00 tegen de Unicorns of Love. Wederom wordt dit ook een best of 5. En dan tot slot zal op zondag de uiteindelijk beslissing vallen. Bij deze laatste game wacht de nummer drie van de Summer split: Fnatic. En jullie kunnen het al raden, deze game heeft als format een best of 5 en begint om 17.00

Kortom de weg naar de wereldkampioenschappen, ligt nog wijd open voor de vier teams die nog over zijn. Voor de een kan het een korte weg zijn en voor de ander een lange en zenuwslopende strijd. Elke team heeft een sterke reden om zich te plaatste en daarom verwacht ik een zinderende slot aan deze Europese kampioenschap. H2K en Splyce willen zich opnieuw bewijzen na hun deelname vorig jaar aan de wereldkampioenschappen. Unicorn of Love en Fnatic zetten alles op alles om weer mee te doen aan de wereldwijde top, na het missen van wereldkampioenschap van vorig jaar.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek