Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

EU LCS: Regionale kwalificatie voor Worlds

EULCS

Komende weekend staan de Regionale kwalificaties op het programma voor de Europese LCS. Hierin wordt de laatste plaats bepaald voor de wereldkampioenschap. G2 Gaming en Misfits hebben zich geplaatst doormiddel van het plaatsen voor de finale van de Summer split vorige week.

In een playoffs schema spelen de laagst geplaatste teams het eerste tegen elkaar. Hierna volgt een tweede match tegen de volgende geplaatste team. En als laatst nemen zij het op tegen de nummer drie van de Summer split. De eerste game zal vrijdag worden gespeeld vanaf 17.00. Hierin staan H2K tegenover Splyce. Deze game zal net als de finale rondes gespeeld worden in een format best of 5. De winnaar van deze game zal aantreden op zaterdag 17.00 tegen de Unicorns of Love. Wederom wordt dit ook een best of 5. En dan tot slot zal op zondag de uiteindelijk beslissing vallen. Bij deze laatste game wacht de nummer drie van de Summer split: Fnatic. En jullie kunnen het al raden, deze game heeft als format een best of 5 en begint om 17.00

Kortom de weg naar de wereldkampioenschappen, ligt nog wijd open voor de vier teams die nog over zijn. Voor de een kan het een korte weg zijn en voor de ander een lange en zenuwslopende strijd. Elke team heeft een sterke reden om zich te plaatste en daarom verwacht ik een zinderende slot aan deze Europese kampioenschap. H2K en Splyce willen zich opnieuw bewijzen na hun deelname vorig jaar aan de wereldkampioenschappen. Unicorn of Love en Fnatic zetten alles op alles om weer mee te doen aan de wereldwijde top, na het missen van wereldkampioenschap van vorig jaar.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel. Naast gamen en esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek