Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  5 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  5 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

EU LCS Semi Finals

EULCS

Aankomende weekend staan de semi finals op het programma in de Europese League of Legends(EU LCS) spring split. In de halve finales staan G2 Gaming tegenover Fnatic en Misfits tegenover Unicorns of Love.

Zaterdag om 5 uur beginnen we aan de semi finals met G2 Gaming tegen Fnatic. Fnatic verbaasde vorige weekend in de kwart finales vriend en vijand door een sterke overwinning neer te zetten tegen H2K. Met overtuiging won Fnatic met 3-0 van H2K en mede te danken aan Rekkles en Caps die zeer goed in vorm waren. Voor Fnatic ook de hoop dat zij weer opstaan zaterdag tegen G2. G2 verkeerd namelijk weer in een bloedvorm en won alle games in de groupsfase op een na. Als Fnatic net zo sterk speelt als tegen H2K belooft dit weer een spannende pot. Maar eerlijk denk ik dat G2 met een 3-1 overwinning zich zal plaatsen voor de finale.

Zondag spelen Misfits tegen Unicorns of Love. Misfits die een geweldige inhaalrace had tegen Splyce en van 2-0 achterstand met de winst ervandoor ging met 3-2. PowerOfEvil en Kakao stonden in die serie op en sleepten hun team ijzersterk terug in de serie. Hierdoor zullen zij een geduchte tegenstander zijn voor Unicorns of Love. Misfits vers gepromoveerd van de challenger serie zal zeker hun best gaan doen om hun goede split nog beter te maken en in de finale te geraken. Unicorns of Love als nummer een geplaats in de tweede groep heeft dankzij hun goede shotcalling en sterke teamfights laten zien waarom zij thuis horen in de halve finale. Zelfs als ze achter staan in de game kunnen zij met geweldige teamfighting skills ervoor zorgen dat ze de game naar hun toe trekken. Mede door de ervaring van finales spelen geef ik Unicorns of Love de voorkeurspositie. Maar ik vlak zeker Misfits niet uit, zeker als ze weer een reversed sweep uit kunnen halen zoals ze tegen Splyce hebben gedaan.

Twitch: EU LCS
Youtube: LoL Esports

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel. Naast gamen en esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek