League of Legends – EU LCS Sping 2016 semifinals

EU LCS

De teams die we in de Ahoy in Rotterdam te zien krijgen tijdens de EU LCS zijn bekend, echter de dagen waarop ze spelen moet nog beslist worden. De teams die we in het Summer season zullen zien zijn ook bekend. Welke dat zijn, lees je hieronder!

De vier teams die naar de finals mogen zijn: H2K, Origen, G2 Esports en Fnatic. De teams zullen dit komend weekend tegen elkaar moeten spelen.

  • Zaterdag 9 April 2016 om 17.00: H2K – Origen
  • Zondag 10 April 2016 om 17.00: G2 Esports – Fnatic

De matches zullen te zien zijn op het Twitchkanaal van Riotgames

Kun je deze matches niet zien wegens omstandigheden? Wees niet getreurd, je kan deze matches nog altijd terugzien op de VOD pagina van LoLesports. Tevens kun je op deze pagina ook alle gespeelde games van het afgelopen seizoen terug bekijken als je daar behoefte aan hebt.

Bij de matches die gespeeld gaan worden gaat het om een Best of 5 en worden gespeeld op patch v6.6. In deze patch zit Aurelion Sol. De teams die verliezen zullen we terug zien op zaterdag 16 april in de Ahoy en de winnende teams op 17 april. Op 16 april wordt gespeeld voor de vierde en derde plek en op 17 april wordt gespeeld voor de tweede en eerste plek.

De teams die we terug zullen zien in het Summer Season zijn bekend. Het Challenger series promotion tournament is gespeeld en de 3 LCS teams die erin moesten spelen hebben het overleefd. Giants, Splyce en ROCCAT hebben hun matches gewonnen en worden niet teruggezet naar de Challenger series. Dit betekent dat ze in de LCS mogen blijven spelen.Team Huma en Copenhagen wolves hebben hun kans gemist om in het Summer Season in de LCS te spelen. Uiteindelijk als ze goed blijven presteren kunnen ze bij het volgende Promotion tournament nog eens proberen om zichzelf te kwalificeren voor de EU LCS.

Wie hoop jij op 16 en 17 april tegen elkaar te zien spelen in de EU LCS en waarom? Laat je horen in de reacties!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek