Europa Universalis IV: Rights of Man open voor pre-order

Europa Universalis IV: Rights of Man

Rights of Man, de duurste expansion tot nu toe, kan vanaf vandaag gepreorderd worden. De nieuwste expansion van Europa Universalis IV verscheen vandaag op de website van Paradox Interactive. De expansion zal op 11 oktober uitkomen.

De nieuwste expansion van Europa Universalis IV zal de game voornamelijk nieuwe mogelijkheden geven. Een van de grootste vernieuwingen is dat de grote staten meer mogelijkheden hebben gekregen om kleinere staten naar hun hand te zetten. Daarnaast wordt het gemakkelijker om alle landen waarover je heerst te besturen. Zo kan je bijvoorbeeld een subject nation instructies geven hoe zij zich moeten gedragen in tijden van oorlog. De makers van de expansion geven aan dat de vernieuwingen moeten zorgen voor meer diepgang en een betere grip op het spel.

Naast het uitbrengen van de expansion krijgen alle spelers van Europa Universalis een grote patch, die het spel weer voor iedereen aangenamer moet maken om te spelen.

Europa Universalis IV: Rights of Man kan gespeeld worden vanaf 11 oktober. 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek