SPONSORS

PARTNERS

inThegame kinguin Deals

Ran-D Zombie

Nintendo Switch Announcement Trailer

Categorieën

Event: BF 4 Game Avond “Eye of the iTG’er”


Evenement gegevens


Gezellig gamen is voor ons allemaal belangrijk, het liefste samen, daarom zijn we een community toch? Of dit in competitie verband is of gezellig een avondje doorhalen op een oude game zoals Unreal Tournament 2004. Dan ben je bij intheGame aan het juiste adres. Omdat wij een open community zijn is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan dit event, hoe oud of jong je ook bent. Iedereen is welkom! Nog geen lid van intheGame? Ook dan ben je welkom!

Na al enkele succesvolle eventjes te hebben zien verschijnen voor onze vrienden van andere speldisciplines zal het hoog tijd worden onze community eens voltallig te vertegenwoordigen op onze Battlefield server!

Ik hoop dat we met velen aanwezig kunnen zijn, als je spelers kent die geen lid zijn van de community is dit hét perfecte moment om elkaar eens te leren kennen.
Als we met een hoopje zijn die zowel op teamspeak als in dezelfde server aan het spelen zijn, gebeuren er steeds de meest hilarische dingen, samen maken we er een leuke avond (nacht?) van.

Graag nodig ik jullie uit deze avond vrij te houden en elkaar te ontmoeten op het slagveld! Een warme oproep ook voor streamers en mensen met een stevige grafische kaart om te screencappen en zo dit evenement ook te vereeuwigen uit verschillende POV’s. Achteraf zouden deze dan gemonteerd kunnen worden in een compilatiefilmpje voor iTG ;) Hopelijk ben ik niet de enige die dat een leuk idee vind?

Bij eventuele vragen of als je suggesties hebt om dit evenement beter te maken, laat het me dan absoluut zeker weten, je bent meer dan welkom!

Tijdens dit event staan gezelligheid en plezier hoog in het vaandel. Daarnaast is het een goede manier voor nieuwe leden en bezoekers om kennis te maken met de rest van de community. Voor dit event maken wij gebruik van onze teamspeak 3 voiceserver. Klik hier voor de informatie daarvan.

  • FrenzyPinguin

    Allemaal mee komen doen! 🙂

  • Darkness

    Klinkt leuk, zal proberen aanwezig te zijn. Zal niet laat worden aangezien ik de volgende ochtend op Firstlook aanwezig moet zijn. 😛

  • MrPRabbit

    Ik zal eens kijken of ik een paar potjes mee kan doen 🙂

Spring naar werkbalk