SPONSORS

PARTNERS

inThegame kinguin Deals

Ran-D Zombie

Nintendo Switch Announcement Trailer

Categorieën

Event: LoL Game Avond “Halloween”


Evenement gegevens


Gezellig met elkaar gamen is voor iedereen belangrijk, daarom zijn we een community toch? Of dit in competitie verband is of gezellig een avondje doorhalen op een oude game zoals Unreal Tournament 2004. Dan ben je bij intheGame aan het juiste adres. Omdat wij een open community zijn is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan dit event, hoe oud of jong je ook bent. Iedereen is welkom! Nog geen lid van intheGame? Ook dan ben je welkom!

Speciaal voor Halloween staat dit evenement in het teken van Monsters!! Dat wilt zeggen gevechten tussen monsters, kwaadaardige wezens, tovenaars en vladimir. Wanneer elk wezen sterk genoeg is begint het echte gevecht, want iedereen wilt de spin der spinnen vermoorden genaamd Vilemaw.

Doel van de Game:
Deze gamemode speelt zich af op de map Twisted Treeline en het is dan ook de bedoeling dat je je inschrijft als team van 3. De gevechten barsten los en iedereen probeert zo sterk mogelijk te worden. Daarna is het de bedoeling om Vilemaw te killen. Het team dat dit als eerste doet wint de game.

 

Toegestane Champion picks:
– Aatrox, Amumu, Bard, Cassiopeia, Cho’Gath, Dr. Mundo, Elise, Evelyn, Fiddle Sticks, Galio, Gangplank, Hecarim, Jax, Kalista, Karthus, Kassadin, Kha’zix, Kindred, Kog’Maw, Le Blanc, Lissandra, Malzahar, Maokai, Mordekaiser, Morgana, Nocturne, Rek’Sai, Ryze, Shaco, Sion, Swain, Syndra, Tahm Kench, Thresh, Urgot, Vayne, Veigar, Vel’Koz, Vladimir, Warwick, Yorick en Zac.

Toegestane Champions picks met betreffende skin:
– Void Fizz, Zombie brand, Bewitched Nidalee, Franken Tibbers Annie, Haunted Zyra, Underworld Wuking, Underworld Twisted Fate, Nightmare Tryndamere, Blood Moon Zilean, Master Arcanist Ziggs, Creator Viktor en Mad Scientist Ziggs.
– Demon VI
– Penta kill skins.
– Piraten skins.

Aanvullende regel:
– SMITE IS VERBODEN

Verzamelen om 20:00 en om 20:15 gaan we van start.

Map: Twisted Treeline
Spelers: 3 vs 3 (met de Champions zoals hierboven beschreven)
Tijdlimit: geen
Doel: Kill Vilemaw

Inschrijven kan door een reactie te geven op dit evenement. (Passende teamnaam helpt mee aan de sfeer, maar is niet verplicht)
Ik hoop je te zien op 30 oktober!!

Aanwezig:
– Im-so-fluffy-i’m-gonna-die (Yeniza, nellie fairy & Dragonflyce)
– Team Munchkin (Brigadier92, pasjag & Turalkar|| Wissel: Hatserflats)

Tijdens dit event staan gezelligheid en plezier hoog in het vaandel. Daarnaast is het een goede manier voor nieuwe leden en bezoekers om kennis te maken met de rest van de community. Voor dit event maken wij gebruik van onze teamspeak 3 voiceserver. Klik hier voor de informatie daarvan.

 • Nellie

  Aanwezig!!
  Ik wil een Im-so-fluffy-i’m-gonna-die team, wie wil erbij?? 8)

 • Reon

  Aanwezig met team “360noskills”

  • Pascal Jag

   Nice :razz:, Wie zit er allemaal in je team? 🙂

 • Garionnl

  Supermooi! Ik ben erbij!!

 • Michel Grondstra

  team GraveDiggers

  teammates
  supermichelt
  nellie fairy
  xX VinceXx

 • Janne Ke

  Maar goed dat ik ws. niet kan, ik heb echt nul van die champs 😛

  • Pascal Jag

   Kan toch niet zo zijn dat je niet 1 van deze champs hebt!!! Ga snel Morgana kopen jij!! 😛

 • Janne Ke

  Ow ik ben er waarschijnlijk wel 😀 Alleen ik moet nog team matties hebben (dibs op de spot in fluffy als die er nog is :razz:)

Advertisement

kinguin Mass Effect Andromeda Deals
Spring naar werkbalk