SPONSORS

PARTNERS

inThegame kinguin Deals

Ran-D Zombie

Nintendo Switch Announcement Trailer

Categorieën

Event: LoL Game Avond “Pick a build”


Evenement gegevens


Gezellig met elkaar gamen is voor iedereen belangrijk, daarom zijn we een community toch? Of dit in competitie verband is of gezellig een avondje doorhalen op een oude game zoals Unreal Tournament 2004. Dan ben je bij intheGame aan het juiste adres. Omdat wij een open community zijn is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan dit event, hoe oud of jong je ook bent. Iedereen is welkom! Nog geen lid van intheGame? Ook dan ben je welkom!

Deze avond wordt er League of Legends gespeeld en dit keer in een speciaal jasje. In overleg maken we 2 teams en deze teams gaan apart in een kanaal zitten. Vervolgens is er geheim overleg, want je moet als team één build gaan bedenken die iedereen van het enemyteam moet gaan bouwen. Probeer een Champion te vinden die aan alles iets heeft of misschien ben je gewoon koning met Vayne ook al heeft ze geen ad items. Schrijf je in en we komen erachter!

Doel van de Game:
Het doel is simpel haal de Nexus neer! We spelen en even aantallen tegen elkaar (Hoeveel ligt aan de inschrijvingen) en je moet je houden aan de build die het enemyteam voor je maakt. De volgorde van bouwen bepaal je wel zelf. Iedereen kiest een lane gaat farmen (minions of Champions), push the tower en haal de Nexus neer! #neversurrender

Er zijn daarnaast nog verschillende regels waar iedereen zich aan moet houden.

Regels:
– Hou je aan de items die je krijgt van de enemy.
– Geen dubbele items.
– Bij voorkeur niet surrenderen, maar de game ook gewoon enden wanneer je kan.

Verzamelen om 20:00 en om 20:15 gaan we van start.

Map: Summoner’s Rift
Spelers: 5 champions vs 5 champions (of 4 champions VS 4 champions)
Tijdlimit: –
Doel: Destroy the Nexus

Inschrijven kan door een reactie te geven op dit evenement.
Ik hoop je te zien op 19 september!!

Aanwezig:
– Pascal (pasjag)

Tijdens dit event staan gezelligheid en plezier hoog in het vaandel. Daarnaast is het een goede manier voor nieuwe leden en bezoekers om kennis te maken met de rest van de community. Voor dit event maken wij gebruik van onze teamspeak 3 voiceserver. Klik hier voor de informatie daarvan.
  • Nellie

    Ik sluit aan als ik er ben, zal naar verwachting pas half 9 zijn 🙂

Spring naar werkbalk