SPONSORS

PARTNERS

inThegame kinguin Deals

Ran-D Zombie

Nintendo Switch Announcement Trailer

Categorieën

Event: Unreal Game Avond


Evenement gegevens


Gezellig met elkaar gamen is voor iedereen belangrijk, daarom zijn we een community toch? Of dit in competitie verband is of gezellig een avondje doorhalen op een oude game zoals Unreal Tournament 2004. Dan ben je bij intheGame aan het juiste adres. Omdat wij een open community zijn is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan dit event, hoe oud of jong je ook bent. Iedereen is welkom! Nog geen lid van intheGame? Ook dan ben je welkom!

Unreal Tournament
Zo mensen! het is lange tijd stil geweest omtrent de events van intheGame. Maar daar gaat nu knetterhard verandering in komen!

Zondag 23 Augustus 2015 om 20:00 is de eerste Game Avond na de reboot van de iTG website en forum een feit!
We willen met zo veel mogelijk mensen gaan knallen met “the one and only”

UNREAL TOURNAMENT – GOTY EDITION

Dus poets die flak canon op en haal je pulse rifle van de lader, cuz this is gonna get messy!

Op deze avond zal ook wederom een prijs worden weg gegeven!

Let op!
Iedereen is welkom om te joinen tijdens deze game avond, echter dingen alleen voltallige community leden mee aan de punten telling voor de prijs.

Dus schroom je niet en meld je nu aan!

Hoe doe je mee:

 • Aanmelden via: Disqus, laat een berichtje achter in de reacties
 • Een kopie van: Unreal Tournament ‘99
  • Beschik je niet over Unreal Tournament ’99 vraag dan even Paul (MrPRabbit) of Kaj(ligator) op teamspeak, zij kunnen je misschien verder helpen.
 • Een beest van een pc! 😉;)
 • Teamspeak. De focus ligt natuurlijk op de gezelligheid!

How to win!

Diegene met de hoogste gemiddelde eind positie wint! Waarin ‘1’ het hoogste is (afgerond op 1 decimaal). Als er twee of meerdere deelnemers zijn met dezelfde positie wordt er gekeken naar Kill/Death ratio! Per deelnemer wordt de positie en Kill/Death ratio bijgehouden. Op het einde van het evenement worden alle posities van alle deelnemers individueel berekend. Dit gaat als volgt; Alle posities worden opgeteld en gedeeld door het aantal totaal gespeelde potjes. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent! Des te groter de kans dat jij de prijs in de wacht sleept.

Voorbeeld: Er zijn vijf potjes in totaal gespeeld. Een deelnemer heeft de volgende posities behaald: 1,5,4,8 en 3. De som van deze potjes is dan: 21, dit gedeeld door het aantal totale gespeelde potjes is 21/5= 4,2. Onthoud een lager positie is beter.

Tot de 23e!

Aanwezig;

 • Kajligator
 • MrPRabbit
 • JeRn

Tijdens dit event staan gezelligheid en plezier hoog in het vaandel. Daarnaast is het een goede manier voor nieuwe leden en bezoekers om kennis te maken met de rest van de community. Voor dit event maken wij gebruik van onze teamspeak 3 voiceserver. Klik hier om te joinen.

Dit event is onder andere gecreëerd om ons nieuwe evenementen systeem uit te testen. mochten jullie op fouten/bugs stuiten stuur dan een mail naar bug@inthegame.nl

 • Ik ben der bij!

 • Pascal Jag

  Ik doe mee!!!

 • Gedownload en erbij!!

 • Carlo-Meike Beks-Scheepers

  ik niet, andere keer, Morgen veel te vroeg op

Advertisement

kinguin Mass Effect Andromeda Deals
Spring naar werkbalk