Extreem zeldzame Assassin’s Creed Yeezy sneakers onthuld

Goed nieuws en slecht nieuws voor alle sneaker fanaten! Ubisoft heeft een collectie aan extreem zeldzame Assassin’s Creed: Origins Yeezy sneakers onthuld. Dat was het goede nieuws.

Het slechte nieuws is da er maar 16 paar van worden ontwikkeld, wereldwijd. De enige manier om ze te bemachtigen is via een officiële giveaway. De sneakerfanaten met veel geld moeten dus ook een beetje geluk hebben willen zij deze sneakers toevoegen aan hun collectie.

De sneakers zullen voorkomen in wit en zwart. Het is nog niet duidelijk hoe deze schoentjes te winnen zullen zijn, maar Ubisoft zal binnenkort via social media meer laten weten omtrent deze actie.

Vorige week liet Ubisoft al weten wat de planning omtrent Assassin’s Creed: Origins is zodra de game verschenen is. De game zal worden ondersteund met gratis en betaalde content door middel van een season-pass.

Assassin’s Creed: Origins ligt vanaf 27 oktober in de schappen en is verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One en PC. Ga jij je wagen aan een nieuw Assassin’s avontuur? Ga jij kosten wat kost proberen om deze exclusieve sneakers te winnen? Laat ons dan weten wat jij hier voor over hebt!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek