F1 2017 nieuwe screenshots gereleased

f1 2017 max verstappen
f1 2017 8

Nog 3 kleine weekjes, dan zal er weer een nieuwe game van de snelste autosport verschijnen. Codemasters, producers van F1 2017, heeft nieuwe screenshots van de game gereleased op hun website. Deze beloven veel goeds!

Het huidige kampioenschap heeft even een zomerbreak. De rijders kunnen ontspannen, auto’s kunnen geoptimalizeerd worden en de gamers kunnen aan de slag. Aan het eind van augustus ligt de nieuwe game, F1 2017, in de schappen.

De game heeft een aardige grafische upgrade gekregen maar ook gameplay verbeteringen. Sommige screenshots laten de nieuwe functies, auto’s, circuit’s en grafische aspecten uitblinken. De game schitterd bijna zoals het echte werk. Toch heeft de game veel kritiek gekregen sinds zijn alpha-gamefootage die werd geshowed op E3.

De onderstaande screenshots zijn vers:

De game heeft ten opzichte van zijn voorganger, een flinke opfrisser gekregen. Denk hierbij aan meer realistische schade, meer diepte in de carriëre modus, klassieke auto’s die een comeback maken in het spel, de mogelijkheid om de korte variant van circuits te gebruiken; net zoals teams doen tijdens de pre-season test, enzovoorts.

De game zal uitkomen op 27 augustus voor de Xbox One, Playstation 4 en PC (steam). Als je de game nu pre-ordered dan krijg je de bekende McLaren van de legendarische autocoureur Ayrton Senna er bij. Deze klassieke auto zal echter ook beschikbaar zijn als downloadable content maar niet direct vanaf release, de prijs zal ongeveer €4,- zijn.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek