Fable Fortune verschijnt volgende maand

Fable Fortune Lionhead

Fable Fortune, een kaartspel waarbij je niet alleen bezig bent met het collecten van simpele kaarten! Flaming Fowl zal deze game uitbrengen voor de Xbox One en PC op 11 juli 2017!

De game is gemaakt door Mediatonic en Flaming Fowl Studios. Fable Fortune combineert personages en elementen van de Fable reeks in een game met een card-based gameplay. Spelers stellen hun eigen custom kaartendeck vast en competeren tegen elkaar in Player vs Player of spelers met elkaar in de co-op game modes!

Net zoals in de main Fable titels kan je ook hier kiezen welk pad jij bewandeld. Je heb zelf compleet de keuze om jouw speelstijl te creëren, wordt jij Good of Evil? Je kan in de PvE mode quests aangaan en deze ook completen midden in rondes. De game heeft zes unieke speelbare personages en elk gevecht speelt zich af in een andere locatie in de wereld van Albion! Bekijk hierboven even de gameplay trailer voor een eerste indruk.

In eerste instantie was het de bedoeling dat een game uit zou komen genaamd Fable Legends. Dit project werd uiteindelijk gekielhaald door Microsoft. Fable Fortune komt uit op 11 juli voor vijftien euro! Laat ons weten wat jij vind in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek