Fallout 4: Lekker de binnenhuis architect spelen

Fallout 4

Fallout 4 toch wel de meest besproken game van dit moment. En een game die op veel verschillende manieren gespeeld kan worden. Zo waren er al binnen 26 uur de eerste berichten van gamers die Fallout 4 al hadden uitgespeeld, wel te verstaan alleen de hoofdlijnen volgend. En zo verschenen er op Social Media al snel screenshots van gamers die complete huizen hadden ingericht in Sanctuary Hills, en waarschijnlijk nog altijd dat als hun thuis basis hebben.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik behoor tot deze groep mensen die voornamelijk druk is met het inrichten en maken van huizen e.d. in Fallout 4. Van de ruim 70 uur dat ik Fallout 4 momenteel gespeeld heb zijn er minstens 30 uur in het inrichten gestoken. Wat er op neer komt dat mijn progressie in game nog niet eens de 40% aantikt. Gelukkig ben ik niet de enige die Fallout op deze manier benaderd. Zo zijn er voorbeelden te zien van complete boomhutten, complete dorpen en ja zelfs een heuse discotheek is er al gemaakt , om maar eens een paar voorbeelden te noemen.

Wat ik zelf dan gebouwd heb zoal. Ik heb een complete flat, soort van dan, uit de grond gestampt bij Starlight Drive In, en bij Sactuary Hills de meeste huizen compleet ingericht, een Bar gemaakt, en momenteel bezig om ook hier een flat te planten. Met natuurlijk de beste defensie bescherming die je maar kan bedenken. Om je een idee te geven hoe perfectionistisch het allemaal is. Check de screenshots hieronder!
FalloutFalloutFallout

Misschien is het dat kleine stukje perfectie die nu tot uiting komt bij vele, of is het gewoon een gemiste roeping als binnenhuis architect die nu in Fallout 4 naar boven komt. Hoe dan ook de meest waanzinnige creaties worden er momenteel gemaakt, en er zullen er nog vele volgen.  Waarom je dan niet lekker de sims gaat spelen? Das gewoon saai!

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek