Fallout 4: Far Harbor nu beschikbaar

Fallout 4

Vanaf nu is de nieuwe Fallout 4 DLC, Far Harbor te downloaden en te spelen voor de Xbox One, PS4 en PC. Wanneer je het spel hebt uitgespeeld biedt de DLC weer veel nieuwe uren aan speelplezier. Hier wat dingen die jij moet weten!

Er is een aantal leuke zaken die je misschien wel wilt weten, nu de DLC uit is. Het is bijvoorbeeld zo dat de DLC een grootte heeft van meer dan 5GB. Ook is er gezegd dat deze DLC veel groter is dan de laatste twee DLCs. Het is zelfs de grootste DLC die Bethesda ooit heeft uitgegeven. Deze DLC had ook nog een beta, waar je uitgenodigd voor kon worden wanneer jij je had aangemeld als tester voor Fallout 4 DLC. Wanneer je hiervoor werd uitgekozen mocht je de volledige versie uiteindelijk houden. De prijs van de DLC liegt er niet om. Je krijgt er veel voor terug, maar dit pakket kost je 25 dollar en dat is bijna zoveel als dat de game tegenwoordig kost.

Fallout 4 is het succesvolle vervolg op de Fallout serie van Bethesda. De game werd met veel positieve reacties ontvangen toen hij werd aangekondigd. Ondertussen zijn er dus al weer drie DLC´s uitgekomen voor deze game. Er gaan geruchten dat dit nog niet alles is. Er komen namelijk nog meer expansions die de totaalwaarde moet brengen op een waarde van 60 dollar. Op dit moment zijn alle drie de pakketten samen 40 dollar.

Als laatst hebben we nog een video waarin de developers van Fallout 4 je meenemen op een eerste kijkje in de wereld van Far Harbor:

Fallout 4: Far Harbor is vanaf vandaag te koop voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Ga jij deze nieuwe DLC halen voor Fallout 4? Of heb jij hem al? Laat het ons weten in de comments wat jij ervan vindt!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek