Fallout 4 gratis dit weekend op Xbox One en Steam

Fallout 4

Het is aankomend weekend mogelijk om Fallout 4 gratis te spelen op de PC en de Xbox One. Bethesda biedt de game een weekend gratis aan via Steam en Xbox Live. Tegelijkertijd wordt de game op alle platformen met kortingen verkocht.

Als je op dit moment Fallout 4 nog nooit een kans hebt gegeven is aankomend weekend het moment om de game te proberen. De game is namelijk een weekend lang gratis te spelen op de PC en Xbox One. Bethesda biedt de game namelijk gratis aan via Steam en Xbox Live. Voor de Xbox-versie moet je wel in het bezit zijn van een Xbox Live Gold abonnement. De gratis speeltijd op de PC zal duren van 25 mei 19:00 tot en met 28 mei 20:00. Op de Xbox One zullen de tijden ongeveer lopen van 25 mei 21:00 tot en met 28 mei 21:00 (dit is gebaseerd op de Amerikaanse tijden). Dit geeft je dus genoeg tijd om uit te vogelen of Fallout 4 een game voor jou is.

Korting

Nadat je Fallout 4 gratis geprobeerd hebt, bestaat natuurlijk de kans dat je de game helemaal fantastisch vindt. Ook daar heeft Bethesda aan gedacht en daarom kan je aankomend weekend de game met flinke kortingen binnenhalen. De kortingen op zowel de basisgame als de season pass kunnen oplopen tot 67%. Hierbij is er ook goed nieuws voor de PS4-spelers. Jullie krijgen dan wel niet het gratis weekend, maar de kortingen op de game gelden ook voor de PS4. Dit betekent dus dat het voor iedere gamer mogelijk is om vanaf dit weekend Fallout 4 in te duiken en dat niet te hoeven doen voor de prijs van 60 euro.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek