Fallout 4 toont Automatron DLC in trailer

Automatron DLC Fallout 4

Bethesda heeft een nieuwe trailer online gezet voor de DLC Automatron. In deze DLC zie je een hoop oud ijzer, waar jij binnenkort mee aan de slag kunt gaan als je de season pass van Fallout 4 hebt of besluit deze losse DLC aan te schaffen.

Eigenaren en eigenaressen van de seasonpass kunnen vanaf 22 maart aan de slag met de eerste DLC van Fallout 4 genaamd Automatron.

De mysterieuze Mechanist heeft een horde van kwaadaardige robots losgelaten in de Commonwealth. Het is jouw taak om ze op te jagen, te slopen en vervolgens hun onderdelen te verzamelen zodat jij je eigen robots kunt bouwen en aanpassen.

In deze eerste DLC zal jij de mogelijkheid hebben om je eigen robots in elkaar te zetten. Zoals in de trailer te zien is, zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Je hebt meer dan 100 verschillende onderdelen die jij aan je robot kunt schroeven waar bij je ook toegang hebt tot verschillende wapens die je aan deze robot kunt geven, zoals een lightning chain-gun! Je kunt ze zelfs een likje verf en verschillende stemmen geven als je hoger bent dan level 15.

Automatron zal als standalone DLC voor €9,99 verkrijgbaar zijn, maar zit ook inbegrepen in de Fallout 4 season pass. In april worden de settlement mogelijkheden nog verder uitgebreid dankzij Wasteland Workshop en in mei zal je vanaf de Commonwealth naar Maine kunnen reizen om Nick Valentine te helpen in For HarborDit was het nog niet voor de Fallout DLC’s: Bethesda zegt dat deze drie DLC’s slechts het begin zijn van content die er geleverd gaat worden voor Fallout. Later dit jaar zullen er ook nog gratis updates worden toegevoegd aan de game zoals de creation kit en Survival Mode.

Fallout 4’s eerste DLC: Atomatron zal vanaf 22 maart voor €9,99 verkrijgbaar zijn voor PC, Playstation 4 en Xbox One.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek