Fallout 4 VR komt naar E3 2017: ”It will blow your minds”

Bethesda heeft officieel aangekondigd dat Fallout 4’s Virtual Reality versie speelbaar zal zijn op de zalen in de E3 dit jaar. Deze show floors zijn dit jaar voor het eerst open voor het reguliere publiek. Hierboven zie je een video van Hip Hop Gamers waarin Bethesda’s Pete Hines de aankondiging maakt en ook een status update van de game geeft. De video is helaas niet in de meest geweldige kwaliteit dus luister goed!

In de woorden van Hines: “Fallout 4 VR is the most incredible thing you’ve ever seen in your life. You can’t even imagine what it’s like, playing in VR and how realistic it looks and everywhere you turn your head. It is going to blow your mind. It is the craziest thing you’ve ever seen.”

Fallout 4 VR E3 217

Fallout 4 VR zal ergens in 2017 releasen voor de PC op HTC Vive, een specifieke datum is er nog niet. Ook is het maar afzien of de game ook naar de PSVR of Oculus Rift zal komen.

Ga jij Fallout 4 op je Vive spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek