Fallout 4 zo goed als klaar

Fallout 4

Met de bekendmaking van Fallout 4 gingen menig harten van de fans sneller kloppen. Iedereen wist dat ook ditmaal weer een super- game op de markt ging komen waar de juiste aandacht door de ontwikkelaars in gestoken is. De Fallout series zijn eenmaal populair onder de Fallout fans. Hier is geen twijfel over mogelijk. Ook ditmaal weer staat Fallout 4 bij vele van ons op zijn of haar verlanglijstje.

Als we moeten geloven wat Bethesda’s voorman en, vice president van marketing en publieke relaties, Pete Hines zegt dan was volgens hem Fallout 4 al reeds klaar bij zijn aankondiging. En er naderhand aan toe te voegen dat Fallout 4 nog dit jaar in de schappen ligt. Is iets om zeer vrolijk van te worden. In een interview met Pete Hines zei hij het volgende, daaruit is voortgekomen dat ze meer dan genoeg tijd hebben om Fallout 4 klaar te maken voor release.

“Let’s be honest, [right now] it doesn’t matter what anybody wants for a feature in Fallout 4. You’re not adding new features in May, June, July in the year you’re releasing; you’re trying to get everything fixed.”

Als je het interview goed leest geeft hij aan dat ze de laatste verbeteringen aan het aanbrengen zijn. Hij geeft hiermee ook duidelijk aan dat ze niets meer aan content gaat toevoegen. Waarom zou je in de laatste maanden waarin Fallout 4 gelanceerd moet worden. Wat ze nu aan het doen zijn is puur de ruwe kantjes wegwerken en waar nodig de gevonden bugs eruit halen. Tijdens de E3 van dit jaar hebben ze bijna niet meer aan de game gewerkt en was dit volgens de voorman gewoon tijdverspilling, iets wat hij niet graag ziet bij zijn team van ontwikkelaars. Het team heeft genoeg feedback gehad uit de reacties van de fans die de games Fallout: New Vegas en The Elder Scrolls V: Skyrim gespeeld hebben. Pete Hines heeft er heel wat vertrouwen in dat Fallout 4 een groot succes gaat worden, als de game op 10 november kant en klaar in de schappen ligt. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar het eindresultaat. Velen van ons zitten op deze game te wachten, waaronder ik. Om even leuk af te sluiten heb ik hieronder voor jullie de trailer van Fallout 4 gezet om te bekijken.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek