Fallout 76: een grafische vergelijking van de PC, Xbox en PS4 Pro

Fallout 76

Fallout 76 is de nieuwe toevoeging aan de legendarische RPG reeks, of het ook daadwerkelijk een sterke toevoeging zal zijn moet nog blijken. Veel spelers zijn momenteel verdeeld over de kwaliteit oftewel de ‘soul’ van de game. Ben jij als lezer nog aan het twijfelen of weet jij niet welke versie het meeste geschikt is voor jou? dan vergelijken wij toch?

Op youtube heeft content ontwikkelaar Candyland een video gemaakt waarop de graphics stuk voor stuk vergeleken worden over alle platformen. In de video wordt op alle platformen dezelfde gameplay getoond waarbij de grafische instellingen op de hoogste resolutie staan ingesteld.
Volgens het YouTube-kanaal Candyland wordt er bij ieder apart platform gebruik gemaakt van een andere ambient occlusion-techniek. Deze techniek toont hoe het licht in de game op elk oppervlakte schijnt en weerkaatst. Voor de grafische vergelijking is gebruik gemaakt van een pc, Xbox One X en PlayStation 4 Pro.

Ben jij benieuwd naar ons oordeel van Fallout 76? binnenkort lees je hier onze review!

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek