Fallout 76 verovert Los Angeles

Fallout 76 Bethesda

We kennen ze wel, de jaarlijkse E3 posters die zo groot zijn als een gebouw. Letterlijk. Dit jaar pakt Bethesda groot uit met een nieuwe Fallout game. Tegen iedereen’s verwachtingen in, maar het blijkt toch echt een grote titel te worden als we zien dat ze de game promoten via deze posters.

Hotel Figueroa wordt jaarlijks omgetoverd tot een groot reclamebord als het aankomt op games. Ieder jaar wordt het gebouw gebruikt om games te promoten tijdens de E3. Het is niet de eerste keer dat Bethesda groot uitpakt op de muren van dit hotel. Eerdere titels van Bethesda die hier hebben mogen hangen waren The Elder Scrolls: Online en The Elder Scrolls V: Skyrim.

Fallout 76

bron: Resetera

Zit jij al klaar voor E3? Je kunt hier alvast de planning bekijken voor het grootste gaming evenement van het jaar. Zet alvast je wekkers! Wil je de eerste teaser trailer van Fallout 76 zien? Dat kan hier! Er is nog niet heel erg veel bekend omtrent de nieuwe Fallout game. Wél gaan de geruchten de rondte dat de gebeurtenissen zich afspelen nog voor Fallout 4. Meer weten we zodra de E3 officieel van start gaat!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek