Fallout 76 – Welcome to West Virginia gameplay video

Fallout76-Vault

Mocht je de E3 hebben gevolgd, zijn onderstaande beelden niets nieuws. Een gedeelte gameplay en features van Fallout 76 werden tijdens de showcase getoond. Onlangs heeft Bethesda het stukje ook op Youtube geplaatst.

We zien een vault-dweller die voor het eerst weer naar buiten gaat, net zoals in de voorgaande delen. In dit geval ben je echter de laatste die de vault verlaat en zijn alle andere mensen al voor jou vertrokken. Je ziet een klein beetje interieur van Vault 76 waarna de open-wereld tentoon gesteld wordt.

Todd Howard spreekt over zes verschillende gebieden in West Virginia die alle zes hun eigen unieke kenmerken, beloningen en gevaren kennen waaronder folklore uit de streek die is opgenomen in de game. Uiteraard heeft deze folklore een Fallout tintje gekregen.

Fallout 76 is volledige online game. Dit betekend dat jij samen met jouw vrienden tegen en met andere spelers de wereld van Fallout voor het eerst kan gaan ontdekken in teams. De game staat gepland voor een release in november, maar indien je de game pre-ordert zal je toegang krijgen tot de beta. Deze zal als eerst van start gaan op Xbox One. Kort daarna zullen ook PC en Playstation 4 spelers aan de slag mogen met de beta.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek