Fallout 76 wordt een volledige online game

Fallout 76 Bethesda

De kogel is door de kerk, Fallout 76 wordt een volledige online game. De game wordt gereleased op 14 november van dit jaar, voor de PC, Xbox en PS4. Naast de release van de game zal er ook een collectors edition komen genaamd Power Armour edition. Hierin krijg je onder andere beeldjes, een glow in the fucking dark map en een werkende Power Armour helm.

Todd Howard bracht heel veel informatie omtrent Fallout 76. Zoals we eerder gemeld hebben wordt de game vier keer groter dan Fallout 4. Fallout 76 is de eerste vault die opengaat. 25 jaar na de nucleaire oorlog mogen de eerste overlevenden de vault verlaten. Maar elke vault dweller die de vault verlaat is een speler van de game. Je kan de game online solo spelen maar ook coöp met drie andere vrienden.

De game zal vol zitten met quests en randzaken die je kan doen. Volledig in een open wereld, kan jij alleen of met andere de wereld verkennen. Je kan samen een eigen settlement bouwen. Of bouw geheel je eigen settlement. Er zal ook enkele nucleaire raketten te vinden zijn. Als je de code weet te kraken of te vinden, kan je de raket besturen en laten crashen ergens op de map. Todd Howard noemde game als een soort softcore survival game. Je dood betekent niet direct het einde van het spel. Je kan na je dood gewoon verder gaan met waar je gebleven was. Je karakter die je aanmaakt zal server gebonden zijn.

Zodra je samen gaat spelen met vrienden, neem je al je eigen progressie mee. Hierdoor zal je dus ten alle tijden beschikken over alles wat je al gedaan hebt. Dus je hoeft niet elke keer weer opnieuw te beginnen aan de game zodra een vriend van je aan de game begint.

Er zal binnenkort een Beta komen van Fallout 76. Hopelijk kunnen we daar snel mee aan de slag, om zelf een eerste indruk te krijgen van de game. Hieronder kan je de nieuwe trailers en gameplay beelden zien van Fallout 76.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek