Fallout artist geeft mogelijke hint naar nieuwe game

Fallout 4 laatste DLC

Fallout-illustrator Chris Avellone heeft de laatste tijd een aantal tekeningen laten zien, waaruit het idee ontstaat dat er misschien aan een nieuwe Fallout-game gewerkt wordt.

De afbeeldingen zijn gedeeld op de Facebook-pagina van de illustrator. Op de twintigste verjaardag van de Fallout-serie op 30 september plaatste Avellone de onderstaande Vault Boy-tekeningen.


Een paar dagen hierna deelde de Fallout-illustrator een nieuwe profielfoto voor zijn Facebook-pagina, waarin een tekening te zien is van wat mogelijk de tekenaar zelf moet voorstellen die Vault Boy knuffelt met de woorden: “Ik heb je zo gemist.” Hierna volgde een afbeelding met dezelfde twee personages, waarin Chris Avellone duidelijk maakt dat hij zich bekeken voelt.

Dat de illustrator Vault Boy gemist heeft, zou kunnen betekenen dat het personage binnenkort terugkeert in een nieuwe Fallout-game. Dit is echter volledig speculatief, aangezien Bethesda dit niet heeft bevestigd.

Een aantal dagen geleden werd bekendgemaakt dat Fallout 4 VR gratis is bij aankoop van een HTC Vive tot 2 december, hoewel de game zelf pas vanaf 12 december gespeeld kan worden. De tekeningen zouden dus ook op deze game gericht kunnen zijn.

Denk jij dat Bethesda werkt aan een nieuwe Fallout-titel, of is de interpretatie te ver gezocht? Laat het weten in de comments!

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek