Fallout New Vegas: Mountain Leaves

New Vegas

Na 4 jaar bloed, zweet & tranen is hij eindelijk af: Mountain Leaves, de grootste mod voor Fallout New Vegas dusver. Waarschijnlijk is dit zelfs de grootste mod in welke game dan ooit, want er staat voor meer dan 7 uur aan nieuwe en frisse gameplay voor je klaar. Wauw!

Ook al komt Fallout 4 eraan, hield dit de makers van deze mod niet tegen om hun werk voort te zetten zodat de spelers van New Vegas als nog terug konden komen in de game om weer iets nieuws en fris te ontdekken. De mod speelt zich af in een bibliotheek die al eeuwen oud is, wie erin gaat, zal niet terugkomen op dezelfde manier. Hieronder de trailer:

Features:
– Meer dan 2000 ingesproken dialogen,
– Diepgaande characters en vreemde figuren,
– Vol met politiek incorrecte humor, verschillende verhaallijnen en zelfs.. gedichten?
– 8 grote quest lines,
– Deze met 4 verschillende eindes, geheel gebaseerd op de keuzes die JIJ maakt,
– Nieuwe titels, achievements en perks,
– De Original Soundtracks,
– Meer dan 7 uur aan gameplay met frisse content en een hoop diepgang.

De hele bedoeling van deze mod is om (oude) spelers een nieuwe ervaring te geven aan de game, vooral aangezien er een nieuw deel onderweg is, ontdek in deze mod een oude bibliotheek, die eruit ziet als een steampunk-kluis-heydedeurisrond.. achtig iets.. alleen bij de ingang al. Je wordt uitgedaagd om eeuwenoude moorden op te lossen door ‘t vinden van hints, oude gedichten, voorwerpen en het horen van eventuele geluiden of stemmen. Ook zijn er eeuwenoude robots waarvan het systeem helemaal ‘cracked up’ is, help deze robots hun innerlijke zelf terug te vinden, of blaas ze op, de keus is geheel aan jou en deze mod zal speelbaar zijn vanaf de herfst van 2015, dus voor de New Vegas fans, go get it!

Fallout: New Vegas: Autumn Leaves is verkrijgbaar vanaf de herfst van 2015.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek