Fallout vanaf nu ook verkrijgbaar bij de slijterij om de hoek

Fallout bier

Nee het is geen grap. Het is vanaf nu mogelijk om je eigen Fallout bier te bestellen via Amazon. Dus mocht je te laat zijn geweest met Fallout 4 te bestellen en heb je de special edition met de fel begeerde Pip-Boy? Dan kan je vanaf nu je Fallout Beer bestellen, mits je vrienden hebt wonen in het Verenigd Koninkrijk. Hier zal het bier vanaf 5 november geleverd worden aan de mensen die het besteld hebben.

Fallout 4

Waarom ze geen Nuka-Cola hebben gemaakt zoals je die zelf drinkt in Fallout is mij een raadsel. Het feit blijft wel dat dit een geweldige publiciteitsstunt van Bethesda is. Om dit speciale bier te brouwen heeft Bethesda de handen ineen geslagen met de Engelse brouwer Carlsberg. Dit speciaal biertje zal een frisse maar pittige hop smaak hebben met een verzachtende afdronk van flora aroma, zoals de brouwer het zelf aan geeft. In een flesje zit 330ml bier. Echter is het biertje niet met maar 4% alcohol. De eerste Packs zijn inmiddels geproduceerd door de brouwer en worden vanaf 5 november geleverd bij de gelukkige.
En dan nu de prijs voor het speciale biertje. Ik denk dat je hier nogal van schrikt. Het bier is exclusief verkrijgbaar via Amazon UK, je krijgt dan 12 flesjes Fallout bier toegestuurd. Hiervoor betaal je £29.99. Omgerekend is dit ongeveer 42 euro voor 12 bier. Om het nog anders te brengen. Voor een liter van dit bier betaal je al snel 11 euro. Een krat Bavaria met 24 flesjes kost in de winkel ongeveer 9,50 euro. Maar zonder verzendkosten! Echter moeten we wel toegeven dat deze nieuwe publiciteitsstunt van Bethesda in samenwerking met Carlsberg een geweldig concept is, en waarschijnlijk in de toekomst een vervolg zal krijgen. En diegene die een 12 pack weet te behouden zal het over een aantal jaar een hoop geld kunnen gaan opleveren. Echter had ik toch liever flesjes Nuka-Cola gehad om te nuttigen tijdens het spelen van Fallout 4.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek