Fallout Shelter krijgt grootste update tot nu toe

Fallout shelter update

Fallout Shelter heeft na release in juni 2015 veel support gekregen van Bethesda. Het bedrijf heeft zich er ook al over uitgelaten dat ze meer willen investeren in mobiele games. Dit mede door het succes van Fallout Shelter. De game zal dan ook de grootste update tot nu toe krijgen. De update zal veel nieuwe features toevoegen.

De volledige details staan op de site van Bethesda. De nieuwe features zijn onder ander crafting, een barbershop en meer honden en katten. Ook papegaaien zullen worden toegevoegd. Vorige Fallout Shelter updates voegden photo modes, cloud support en huisdieren toe. Ook heeft de mobiele game thema’s rond Halloween en Thanksgiving gehad. Bethesda beloofde dat de update van deze week niet de laatste zal zijn. Er zou namelijk nog veel meer komen voor Fallout Shelter.

Fallout Shelter update

Het is geen verrassing dat Bethesda meer moeite in Fallout Shelter wil steken. Na hun vorige uitlatingen over mobiele games en het feit dat Fallout Shelter veel geld binnen brengt is het al meer dan duidelijk dat het bedrijf enorm achter het spel staat. Ook al was dat niet de originele bedoeling achter de game. Het spel is namelijk niet bedoeld om enorm veel geld binnen te halen. De originele bedoeling was gewoon om de Fallout franchise te verspreiden.

De volle update notes staan hier onder:

  • Verander waardeloos afval in handige items met crafting
  • Nieuwe kamers: Er zullen Weapon en Armor crafting kamers komen
  • Lunchboxes bevatten nu een vijfde bonus kaart: junk. Junk zal handiger blijken dan het klinkt. Wasteland explorers zullen ook junk kunnen vinden op hun avonturen.
  • Door de barbershop zal de look van elke dweller veranderd kunnen worden
  • Nieuwe outfits uit Fallout 4 zullen beschikbaar zijn in lunchboxes of kunnen gemaakt worden in de crafting stations
  • Nieuwe honden, katten en papegaaien zijn toegevoegd. Ook meer pet bonuses
  • De tijd van de dag zal nu correct gesimuleerd worden

Zoals al duidelijk werd is Fallout Shelter niet de laatste mobiele game van Bethesda. Ook zullen er meer updates uitkomen voor Fallout 4. De eerste DLC zal dan ook in maart verschijnen. Ook is recent de prijs van de seasonpass gestegen.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek