Fallout Shelter naar Android

Falout Shelter, is sinds de persconferentie van Bethesda op de E3 al beschikbaar voor de iDevices, maar vanaf 13 augustus mogen mensen met een Android toestel ook eindelijk aan de gang met de mobile game die zich afspeelt in het Fallout universum. De Android versie komt met alle huidige updates. Ook wordt Mr. Handy geïntroduceerd, welke ook op de iDevices beschikbaar zal zijn.

Fallout Shelter is de eerste Fallout game die beschikbaar is voor je smartphone, het mooiste is zelfs dat dit spel helemaal gratis is. Het is al ruim een maand beschikbaar op de iDevices, maar op 13 augustus dus ook op de Android toestellen. Samen met deze lancering komt er een nieuwe update die Mr. Handy als nieuwe “Vault dweller” beschikbaar maakt.

photo-jul-24-2-51-20-pm

Mr. Handy, de ultieme robot compagnon. Gebruik hem om resources te verzamelen in je Vault, stuur hem de Wastelands in of laat hem je Vault ingang bewaken. Samen met deze update komen er nieuwe bedreigingen richting jouw Vault, naast de raiders die al heel vervelend kunnen zijn zullen er nu ook Deathclaws je Vault binnen gaan stormen. En als de Radroaches nog niet genoeg waren ga je ook last krijgen van Molerat-plagen. Dus houd je repellent stick maar alvast bij de hand, want het is tijd om Molerats te gaan onthoofden!

Fallout Shelter is een strategie game waarin jij je eigen Vault moet bouwen door allerlei kamertjes naast en onder elkaar te plaatsen. Bescherm je Vault dwellers tegen de gevaren van de Wastelands en aanschouw hoe ze een community opbouwen. De game is geheel gratis te spelen, wel heb je de keuze om Lunchboxes te kopen waar items in zitten zoals wapens of armour die het net even iets makkelijker maken.

Sinds de release van Falout Shelter in juni tijdens de E3 heeft het spel al wereldwijd succes geboekt met “top downloaded game” in 48 landen en “top downloaded app of any kind” in 25 landen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek