Fallout Shelter onderweg naar PC

Fallout Shelter

Fallout Shelter’s 1.6 update zal een gigantische worden. Dit was althans wat Bethesda heeft vermeld tijdens het E3 evenement, een paar weken geleden. Onlangs is er een tweet geplaatst waarin we een releasedatum van de update te zien krijgen.

Woensdag of donderdag is het dus zo ver. De game zal bespeelbaar worden op pc en zal een hoop nieuwe features met zich meekrijgen.

Of en wat de verschillen precies gaan zijn tussen de PC en de mobiele versie blijft nog onbekend. Ook is het niet duidelijk of beide platformen dezelfde updates gaan krijgen, of dat de PC versie iets meer mogelijkheden gaat krijgen omdat het een stuk krachtiger is dan een mobile device natuurlijk.

Dit zijn in ieder geval een aantal nieuwe features die update 1.6 met zich mee brengt:

  • Er zullen nieuwe locaties worden toegevoegd om te bezoeken, waaronder Red Rocket.
  • Nieuwe characters worden toegevoegd.
  • Nieuwe vijanden worden toegevoegd.
  • Je kunt je vault dwellers nu questen geven om uit te voeren in de Wasteland.
  • Een gloednieuw combat-systeem.

Wij zijn in ieder geval benieuwd naar de nieuwe update van Fallout Shelter! De game is inmiddels meer dan 50 miljoen keer gedownload, dit getal zal hoogstwaarschijnlijk gaan toenemen zodra de game ook beschikbaar zal zijn op PC.

Speel jij nog Fallout Shelter? Laat ons weten hoeveel uur jij al kwijt bent geraakt aan Overseertje spelen!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek