Fantastic Beasts 2 krijgt nieuwe afbeeldingen

Fantastic Beasts 2

Fantastic Beasts And Where To Find Them was een mega-groot succes. De film speelt zich af in de wereld van Harry Potter, maar dan een stukkie terug. Het tweede deel, Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelward, zal aan het einde van het jaar verschijnen. Bekijk hier de eerste afbeeldingen!

Dit maal zullen we meer zien van de jonge Dumbledore, gespeeld door Jude Law. Grindelwald zal gespeeld worden door Johnny Depp, waar een boel controversie over was. Dit omdat de acteur aangeklaagd werd door zijn inmiddelse ex-vrouw. De director verdedigd Depp’s rol en verteld dat hij niks meer is dan een man met een hart van goud. Wij zijn in ieder geval blij dat hij de rol mocht behouden! Bekijk hier beneden de eerste afbeeldingen voor The Crimes of Grindelwald.

Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald zal vanaf 16 november 2018 op het witte doek te zien zijn. Dit zal het tweede deel zijn in een reeks van vijf films. Laten we hopen dat we allemaal oud genoeg mogen worden om ze alle vijf te kunnen gaan zien. Wat vind jij? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, jouw mening telt!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek