Far Cry 5: 7 Guns for Hire character spotlights

farcry 5

Ubisoft’s nieuwe Far Cry game verschijnt volgende maand. Iedere dag worden we iets meer rusteloos terwijl er geduldig gewacht wordt om Hope County binnen te vallen. Vandaag nemen we een kijkje naar de zeven ondersteunende personages.

In Far Cry 5 zijn er zeven characters die het werk voor de hoofdpersonage iets zullen verlichten. Een fan-favorite die nu al bekroond wordt tot meest gebruikte hulpje gaat uit naar Boomer. Samen werken met een hond is veel leuker dan met mensen, toch? In ieder geval gaan we nu een diepere kijk nemen naar de verschillende personages in Far Cry 5.

We beginnen met Nick Rye. Zijn motivate om je te helpen licht best voor de hand liggend: Family. Bekijk hier zijn introductie:

Adelaide Drubman beschikt over een angstaanjagende helicopter met dodelijke wapens. Jouw vijanden verstoren haar zaken, samenwerken dan maar?

Sharky Boshaw is jouw pyro-technicus als je hem nodig hebt. Vlammenwerper en zelf geknutseld vuurwerk staat gereed als hij je uit de brand moet helpen.

Boomer is een brave jongen natuurlijk. Helaas zijn de slechteriken niet heel lief geweest voor Boomers familie, daarom is Boomer ook niet lief voor de slechteriken, maar wel voor jou. Geen zorgen!

Jess Black is uit op wraak. Ze beschikt over pijl en boog en is daarom jouw Legolas als je d’r nodig hebt.

Hurk is de gestoorde dronkaard van de groep. Point and shoot. Alhoewel dit richten niet heel erg accuraat hoeft te zijn aangezien hij beschikt over een hittezoekende raketwerper. Zie het in actie:

Grace Armstrong heeft in het leger gezeten en is de perfecte sluipschutter voor je team. Haar motieven bestaan uit een betere toekomst voor Hope County. Daar vecht ze voor. Hoop.

Far Cry 5 verschijnt op 25 maart voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Kan jij niet wachten om het fictieve stadje in Amerika te bevrijden van de ‘Peggies’?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek