Far Cry 5 gratis bij aankoop product AMD

Far Cry 5 Ubisoft

Over een kleine maand zal Far Cry 5 beschikbaar worden voor alle platformen. Zo heeft AMD een promotie gelanceerd voor PC gamers; bij aankoop van een AMD product, krijg je het spel er gratis bij!

Ubisoft’s open-wereld actie game, Far Cry 5, komt op 27 Maart 2018 uit voor de Xbox One, Playstation 4 en natuurlijk PC.

Om deze release te vieren heeft AMD een promotie opgezet dat je bij aankoop van een product, een code van het spel er bij krijgt. Deze valt in te voeren op www.amdrewards.com De game valt te downloaden maar is echter pas te spelen op release datum.

Voorwaarden

Er zit echter wel een addertje onder het gras namelijk; niet alle producten vallen onder deze promotie. Voornamelijk gaat het om de voorgebouwde systemen van AMD en hun grafische kaarten. Een paar voorbeelden van producten die onder de actie vallen:

  • Radeon RX Vega 64
  • Radeon RX Vega 56
  • Radeon RX 580 – Grafische Kaart

De volledige “terms and conditions” van deze AMD promotie valt HIER te lezen. De actie zal doorlopen tot 20 Mei 2018 of totdat alle codes op zijn. Bekijk ook eerst goed of de verkoper waar jij je product vandaan haalt, ook daadwerkelijk mee doet aan de promotie. Niet alle distributeurs in Nederland zullen mee doen aan deze actie.

Profijt van AMD

Mensen die in bezit zijn van een van de nieuwere AMD producten, zullen een betere performance meemaken in de game. Far Cry 5 maakt namelijk gebruik van AMD’s “Rapid Packed Math”, “Shader Instrinsics” en FreeSync 2. Hierdoor zal de game waarschijnlijk iets beter lopen op AMD systemen en grafische kaarten.

Kijken jullie uit naar deze vernieuwde open-wereld actie game van onze vrienden van Ubisoft? Laat je mening achter in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek