Far Cry 5: Launch Trailer

Far Cry 5 verschijnt morgen voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Ben jij er klaar voor om Hope County vrij te maken van de Peggies? Bekijk hier de Launch trailer nog even zolang je rustig afwacht.

Indien je het hebt gemist kan je hier onze review terug lezen over Far Cry 5. Wij gaven deze game een 10! Dubbel en dik verdiend. Een grote open-wereld, met ontzettend veel te doen. Iedere zoveel meter zal je te maken krijgen met de cult en als je even geen zin hebt om tegen het dikke boekje te strijden ga je toch even lekker vissen? Of schatten zoeken? Racen? Wat jij wilt natuurlijk. Het kan namelijk allemaal in Hope County!

“Ik kan niet anders dan eerlijk zijn en kan tot nu toe gewoon niks negatiefs vinden over deze game. Alles werkt en reageert zoals het hoort. Ziet er als een juweeltje uit. Het is nog best vroeg in het jaar maar ik kan bijna met zekerheid zeggen dat dit toch mijn Game of the Year is.”

Far Cry 5 is vanaf 27 maart verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One en PC. 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek