Far Cry Primal in het echt nadoen?

Wil jij Far Cry Primal in het echt nadoen? Dat kan! Ubisoft heeft vandaag een wedstrijd het leven in geroepen onder de naam CaveBnB. Om de best-verkochte franchise in de genre een beetje te promoten kun jij een nacht in een grot winnen, waar jij jouw survival vaardigheden kunt testen. Je hoeft daarbij niet je eigen pis te drinken.

CaveBnB zal spelers de mogelijkheid bieden om de wilde en niet getemde wereld van Far Cry Primal te ontdekken terwijl ze terug keren naar de steentijd, om erachter te komen in wat voor omstandigheden hun verre voorouders hebben geleefd. De winnaar van de wedstrijd mag samen met een persoon naar keuze op reis naar een wild terrein in Frankrijk waarin de twee gelukkige overdag een survival training zullen volgen van experts waarin ze tot het ultieme gepusht zullen worden. Tijdens deze dag zul je veel nieuwe vaardigheden leren, later tijdens de nacht zal je deze vaardigheden moeten toepassen om vervolgens weer heelhuids in de ochtend op te kunnen staan.

Hieronder zie je een video waarin ze jou laten zien wat de grot te bieden heeft, wie wilt er nu nog naar een Van der Valk hotel na het zien van deze video?

Om deel te nemen aan deze wedstrijd hoef je alleen maar een tweet te sturen naar @farcrygame met daarin de reden waarom jij een nachtje in deze grot verdiend. Je moet alleen niet de hashtag #cavebnb vergeten te vermelden. Voor meer informatie over de wedstrijd of om mee te doen kun je ook hier klikken.

Gaan jullie mee doen met deze wedstrijd? Laat ons dan weten waarom jij een nacht in deze grot verdient!

Far Cry Primal zal op 23 februari uitgebracht worden voor de Playstation 4 en Xbox One, PC gamers zullen tot 1 maart moeten wachten, dan verschijnt de game voor Windows PC’s.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek