Far Cry Primal Playstation 4 bundel onze kant op!

Alle Far Cry fans die graag op console spelen maar de overstap nog steeds niet hebben gemaakt zullen nu een zetje krijgen van Sony. Ook iedereen die altijd al een Playstation 4 wilde hebben maar nog aan het twijfelen waren krijgen een zetje. Er komt namelijk een Playstation 4 bundel onze kant waar de nieuwste Far Cry game bij zal zitten.

Er zijn de afgelopen jaren al verschillende bundels verschenen voor de Playstation en Xbox One, maar dit is toch wel een die ik totaal niet had verwacht. Deze bundel bestaat namelijk uit een zwarte Playstation 4 met 1TB aan opslaggeheugen, een zwarte DualShock 4 controller en een fysieke kopie van Far Cry Primal. De bundel zal op dezelfde dag in de winkels verschijnen als de game, namelijk op 23 februari.

PS4 Far Cry Primal

Naast dit fantastische nieuws is er ook nog een nieuwe trailer vrijgegeven voor het geval je nog steeds niet overtuigt bent over de Far Cry serie of het nieuwste deel in deze serie. Far Cry Primal beloofd ongeveer net zo groot en lang te zijn als zijn voorganger Far Cry 4. Er zal genoeg te beleven zijn in de steentijd.

“…Witness the Stone Age–a time of danger and adventure, when giant mammoths and sabre-toothed tigers ruled the Earth, and humanity is struggling to climb the food chain,” Linger wrote. “As the last survivor of your hunting group, you will have to rise above extinction and unite your tribe.”

Bekijk de trailer heironder:

Far Cry Primal zal op 23 februari lanceren op de Xbox One, Playstation 4 (ook zonder bundel) en PC. Wil jij deze Far Cry taferelen liever in het echt uithalen? Bekijk dan de wedstrijd die Ubisoft heeft opgezet. De CaveBnB wedstrijd geeft jou de mogelijkheid om een dag van experts survival training te volgen en dit ‘s nachts toe te passen in een grot zodat je de dag erna weer heelhuids je ontbijt kunt smeren.

 

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek