Far Harbor Patch onderweg naar Playstation 4

Far Harbor Patch ps4

De Playstation 4 kampt met enkele problemen wanneer het gaat over de performance van de nieuwe Fallout 4 uitbreiding: Far Harbor. Bethesda is inmiddels op de hoogte van de de problemen en hebben Sony de patch aangeboden. Het nu alleen nog maar wachten tot hij live kan gaan.

Een kleine teleurstelling is ontstaan bij Playstation 4 gamers met Fallout 4. De laatste uitbreiding die werd toegevoegd zorgde namelijk voor wat technische probleempjes. Gelukkig heeft Bethesda snel weten te handelen, en laten nu weten dat er een fix onderweg is. Ze hebben hem al af, het is nu nog aan Sony om de patch door te voeren op de Playstation 4.

Heb jij de laatste uitbreiding van Fallout 4 al gespeeld? Zo ja, laat ons dan weten wat jij van deze uitbreiding vond. De meningen zijn verdeeld, maar de meerderheid is zeer tevreden over Far Harbor omdat je miner erg in je rol wordt geforceerd tijdens het verhaallijn in Far Harbor ten opzichten van het verhaal in Fallout 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek