Far Cry 5 key art onthuld: Wat kunnen we hieraan aflezen?

Ubisoft The Crew 2 Far Cry 5

Gisteren heeft Ubisoft de officiële Far Cry 5 key art uitgegeven, die de game bevestigt. Lang werd er gespeculeerd over een western thema, maar zoals we zien zal het in een moderne setting zijn.

Zoals je misschien deze week hebt gelezen, heeft Ubisoft eerder bekendgemaakt dat de aankomende deel in Hope County, Montana afspeelt. Sit nieuwes kwam samen met de release van vier eerdere teasers die de verschillende landschappen in de regio weergeven.

Ondertussen blijkt uit de nieuwe key art wi vermoedelijk de belangrijkste schurk van het spel zal zijn en zijn entourage. Op de key art is voor het eerst gebruik gemaakt van de beelden die zijn gemaakt van het Laatste Avondmaal van Jezus Christus. Dit samen met de kerk op de achtergrond, de gevangene met de tatoeage sinner(zondaar) op zijn rug, het brood en de ‘heilige graal’ suggereren sterk dat er een soort religieuze cultureel thema zit in de game.

Zoals hierboven vermeld, is het spel duidelijk niet een western, zoals je aan de moderne kleding, vliegtuigen en wapens kunt zien, en als je nog niet wist dat Montana zeer landelijk is, schilderd de key art dit beeld op een goede manier af.

Ubisoft heeft gezegd dat er een wereldwijde onthulling is gepland voor vrijdag 26 mei. Far Cry 5 is in de ontwikkeling voor PS4, Xbox One en PC, en is gepland om ergens binnen het huidige fiscale jaar van Ubisoft te lanceren, wat eindigt op 31 maart 2018.

Hieronder kun je de key art voor jezelf bekijken en bewonderen:

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek