Farming Simulator 19 komt dit jaar nog uit

Farming Simulator 19

Farm zoals nooit tevoren! GIANTS Software en Focus Home Interactive kondigen Farming Simulator 19 aan.

GIANTS Software and Focus Home Interactive laten weten dat Farming Simulator 19 in de herfst van 2018 zal uitkomen voor de consoles en pc. De multimiljoen verkopende franchise maakt een grote sprong voorwaarts in 2018, omdat de ultieme landbouwsimulatie dit jaar terugkeert met een complete revisie van zijn grafische engine. Met de meest opvallende en meeslepende beelden en effecten tot nu toe, samen met de diepste en meest complete landbouwervaring ooit op consoles en pc, ontdek meer in de vandaag onthulde Reveal Trailer.

Farming Simulator 19 zal bij de lancering drie verschillende open werelden hebben waarin jij jouw boerderij kunt gaan ontwikkelen en uitbreiden, alleen of met vrienden: twee volledig nieuwe omgevingen zullen spoedig onthuld worden, evenals een volledig verbeterde versie van de Zuid-Amerikaanse omgeving , dat is gereviseerd om te profiteren van de mogelijkheden van de nieuwe graphics engine.

Farming Simulator 19 neemt de grootste stap voorwaarts voor de franchise en zal grote verbeteringen brengen aan vrijwel elk aspect van het spel, niet alleen de sterk verbeterde grafische weergaven. De inhoud ervan zal groter zijn dan ooit. Met de toevoeging van nieuwe grote merken, zal de garage van Farming Simulator 19 het meest uitgebreide wagenpark ooit van de franchise bevatten. De game introduceert ook nieuwe landbouwactiviteiten, nieuwe dieren waaronder paarden, gloednieuwe mechanics evenals nieuwe gewassen. Dit allemaal zal in de komende maanden en toekomstige evenementen worden onthuld.

Farm zoals nooit tevoren in 2018! Farming Simulator gaat naar een nieuw niveau met Farming Simulator 19 voor PlayStation 4, Xbox One en pc!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek