Farming Simulator 2015

EzonE Nieuws 2.604 views 0 0
farming-simulator-15

Heb je even geen zin in de standaard spellen die je altijd al met je vrienden speelt, of wil je juist eens een avondje alleen gamen. Probeer dan eens een simulator game. In het artikel van vandaag belichten we Farming Simulator 2015. Farming Simulator 2015 is inmiddels al een tijdje te verkrijgen en Farming Simulator 16 is inmiddels al voor de mobile devices aanwezig en een aankondiging voor de PC en consoles zal niet lang meer op zich laten wachten.

In Farming Simulator 2015 kun je werkelijk iedere boer zijn wat je graag wilt zijn. Hoe jij je carriere als boer vorm geeft kun je helemaal zelf bepalen, ga je je toespitsen op de veehouderij, kies je ervoor om gewassen te verbouwen of ga je juist voor een carriere in de bosbouw. dit laatste is een nieuwe toevoeging in farming Simulator 2015. Zoals de naam van het spel al doet vermoeden ben je een beginnende boer die een paar velden tot zijn beschikking krijgt om daar gewassen op te gaan verbouwen. Het is raadzaam om in het begin de tutorial te volgen zodat je nog iets van tips krijgt hoe je het spel dient te spelen. Kies ook niet direct in het begin de moeilijkste moeilijkheidsgraad want dan begin je direct met schulden. En net zoals in het echte leven, duurkoop is niet altijd goedkoop. Je kan je nog de duurste machine kopen wat het zich geeft maar als blijkt dat deze alleen maar mais of bieten kan afhalen en niet je graan waar je hem eigenlijk voor wilde kopen dan is het fijn als er enigszins coulance is in het spel en je niet direct met een waardeloze machine zit opgezadeld. Het is dus beter om te zeggen dat je rustig aan begint en vooral goed doet lezen of je er goed aan doet om die machine aan te schaffen.

farming simulator 15

In het begin kan Farming Simulator nogal saai zijn, je wilt geen koos werkeloos zijn, maar je kunt je niet direct alles aanschaffen om de leuke kanten van Farming Simulator te doen. Er zit dus maar één ding op en dat is het soms saaie werk van gewassen verbouwen, als je hiermee een beetje geld hebt verdiend kun je ervoor kiezen om een arbeider in te huren die dit werk voor je doet. Helaas is de AI van het spel niet zover ontwikkel dat deze overal perfect op inspeelt zoals handig om een boom heen rijden of direct de juiste tools pakken om de gewassen te verbouwen maar wil het nog wel eens gebeuren dat hij je benzine aan het verbranden is met nutteloze ritjes over je veld heen. Het bosbouw aspect is nieuw binnen Farming Simulator en zoals we dat wel vaker zien binnen games welke langdurig opvolgers krijgen, heb je hoge verwachtingen van de nieuwe features in het spel maar lijkt er het erop dat het toch nog een flink stuk beter kan. hopelijk kunnen we dit ook terugzien in de komende versie van Farming Simulator.

farming simulator 15

Iedereen kent wel het programma boer zoekt vrouw, hierin zie je dat het boerenleven soms ook wel erg eenzaam kan zijn. Daar is nu bij Farming simulator 2015 verandering in gekomen. Er is nu een online multiplayer modus gemaakt, voor de momenten dat je toch behoefte eraan hebt om samen met vrienden even lekker van het virtuele boeren leven te proeven en of genieten. Door de grootte van de maps kun je makkelijk met je vrienden samen aan de map werken, je hoeft dan niet te vertrouwen op de onderontwikkelde AI in het spel om met je tractors onnodig benzine te verkwisten. Tenzij je vrienden het leuk vinden om je tractor de sloot in te rijden, of op een plek te dumpen dat je het never nooit niet meer kunt terughalen, dus geen gebruik meer van kunt maken. Gelukkig bestaan er genoeg modpacks voor het spel wat het spel een stuk leuker en realistischer maken dan de huidige standaard zoals deze neer is gezet door de ontwikkelaar GIANTS software.

Farming Simulator 2015 is beschikbaar voor de PC, Mac, PS3, Xbox360, PS4 en Xbox one.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek