Fast 8 krijgt kleine teaser, trailer verschijnt binnenkort

Fast & Furious 8 Vin Diesel

 

De Fast & Furious serie begon zeven films geleden als een film die draaide om het racen, niets meer, niets minder. Wat begon als een kleine film groeide uit tot een zeven-delige reeks die door een hele boel mensen op dit planeetje bekeken werd. Toen dit zevende deel uit kwam lieten ze weten dat het nog niet voorbij was, en dat er nog één laatste deel zou gaan komen. Dit deel zal Fast 8 gaan heten en zal 14 april 2017 op het witte doek verschijnen.

Hier boven kun je een teaser bekijken waarin bepaalde cast leden je terug in de tijd nemen om je even een reminder te geven over waar het begon, en hoe het verder ging. Een officiële trailer zal 11 december verschijnen. Dit zal de eerste echte trailer voor Fast 8 gaan worden. In de preview hierboven kun je al een korte scene zien met de waarschijnlijk nieuwe villain erin. Check it out!

Ben jij een fan van de Fast & Furious serie? Laat ons weten of jij al uit kijkt naar het allerlaatste deel in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek